2012. február 15., szerda

Újévi fogadalom pályázat

Habár úgy indult a dolog, hogy csak a Húsdaráló térről fog szólni az oldal, úgy érzem, ezt be kell jegyeznem ide: A januárban indult újévi pályázaton, aminek Haidey volt a házigazdája, első lettem! Hát, nem enyhén meglepődtem... És örülök! Íme az oklevél. A pályázat zsürijének pedig minden elismerésem, mert 47 novellát és írót pásztorolni nem kis feladat.
A nyertes novellát elérhetitek eme link alatt. Érdemes megnézni a többit is!

14 megjegyzés:

 1. Szia Vantella, gratulálok az első helyhez. Én tudtam, hogy te fogod megnyerni, nekem is a tied tetszett a legjobban. Amúgy olvastam a többi novellád is,különlegesek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Neked is szia!
   Nagyon köszi. Hát én meglepődtem... Az angyalos-tüzes novellára tippeltem volna, vagy a Csiganyálra.

   Hm. Azon gondolkozom, ne csináljak-e egy másik blogot a novelláimnak. Bár egyelőre nincs sok. :)

   Törlés
 2. Nagyon trú. Elolvastam, nagyon ott van. Tudsz oroszul?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!
   Sajnos nem. Most a némettel birkózom, de utána jó lenne oroszt tanulni, mert nagyon érdekel az orosz kultúra, ar orosz táj... meg az orosz minden. :)

   Törlés
 3. Nem tudom, hogy emlékszel-e rám, én is ott voltam a pályázaton - és oké, tisztába vagyok vele, h ez egyikünket sem forgatja fel, de azért örülök, hogy megtaláltalak. Közel érzem magamhoz a stílusodat, veheted ezt jó vagy rossznéven - és remélem találkozunk még egymás írásaival. Mondjuk én főleg a tieddel.
  ui: Ugye? én is imádok más kultúrákhoz nyúlni, vagy egyáltalán kultúrát beleépíteni. Ad egy király alaphangot az egésznek. Örülök, hogy te nyertél! Nem adtam volna másnak:)

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 5. Ne mondd azt hogy még jártál is ott mert akkor végképp végem lesz.:)

  Nagyon szép, és a többi is az:)

  VálaszTörlés